Posts

BACA NI DULU : Selamat Datang Page Komik Blade jaguh Bola Keranjang

Orait straight to the point admin nak tunjuk cara baca dan cari episod komik versi hd ini. Untuk mencari episod, dibahagian paling atas sebelah kanan ada butang menu yg berbentuk 3 line mcm burger. Tgk gambar dibawah.


Klik menu dan klik link episod. Korang pilihlah episod mana yang korang nak baca. Tgk pic dibawah.

Orait bila dah pilih episod berapa korang nak baca atau sambung baca, klik no. Episod tersebut kemudian klik tajuk episod atau gambar episod tersebut. Lihat gmbar dibawah.

Untuk memudahkan korang juga, admin dah sediakan link "Ke episod seterusnya" untuk korang baca next episod, tekan atau klik je link tersebut dimana link itu berada di selepas m/s terakhir setiap episod. Lihat gambar dibawah.

p/s: ada juga komik versi hd yg tiada link ke episod seterusnya yg tiada tersebut admin akan update tidak lama lg. So far korang bleh guna cara di atas (klik menu klik link episod) utk membaca setiap episod yg korang nak.
Korang juga bleh guna butang search utk mencari epis…
Recent posts